Essentie van de plek

Onze visie

Als wij aan tuinen denken, denken wij aan harmonie. Volledige harmonie waarbij u vanuit uw huis de tuin in loopt zonder het gevoel te hebben wezenlijk van omgeving te zijn veranderd. De architectuur van uw woning, het interieur en de tuin vormen één geheel en laten u genieten en tot rust komen in uw eigen domein.

Synergie en symbiose

Wij zoeken de synergie van architectuur, inrichting van uw huis en de natuur die u omgeeft. Ze versterken elkaar zodat uw woning de som van de afzonderlijke delen overtreft. Uw tuin levert hierbij de rust en inspiratie die u in uw leven wenst. De energie ook om de doelen in uw (zakelijke) leven na te streven en te bereiken.

Uw persoonlijk domein

Een tuin is per definitie persoonlijk en uniek. Willen wij uw tuin kunnen ontwerpen, dan start het met u. We maken kennis, graag zelfs, en verdiepen ons in u. Uw leven, uw werk, uw ambities, uw dromen… Pas als wij u kennen, uw woning hebben gezien en kennis hebben genomen van uw dromen en wensen, richten wij ons op de tuin.

De essentie van de plek

Het vinden van de ‘essentie van de plek’ is voor ons de samenhang te zien tussen u en uw woning in zijn specifieke situering. Wat maakt uw huis en tuin tot de ideale plek voor u? Wij onderzoeken de mogelijkheden om deze synergie te versterken en komen tot een verrassend plan waarin u zich niet alleen zult herkennen, maar dat vooral ook als ‘thuis’ zal aanvoelen.

Grote lijnen tot in detail uitgewerkt

De natuur schept de kaders, wij vullen de details in. Afhankelijk van de op locatie aanwezige natuur, werken wij van grote lijnen naar details. Van tuin- en landschapsarchitectuur naar verfijnde beplantingsplannen. ‘The devil is in the detail’ luidt het gezegde. Zowel de grote gebaren als de kleinste details moeten kloppen voor de ideale tuin… uw tuin! Het wordt uw plek, dat is belangrijk. Wanneer ons tuinontwerp is gerealiseerd vertrekken wij. U blijft. Maar bij vertrek laten wij u wel achter met een perfect uitgevoerde vertaling van uw oorspronkelijke verlangen. En dat was toch de inzet.

Leave a Reply

Denkers in Tuinen background image