Bostuin Ermelo

Bostuin in Ermelo waar tegelijk met de rigoureuze verbouwing van de aanwezige woning door Cell studio architecten uit Harderwijk de tuin in perfecte aansluiting op de plannen ontworpen en uitgevoerd is.

De op de kavel aanwezige bossfeer is centraal gesteld in het ontwerp. Zo zijn een flink aantal zware vliegdennen vrij in het grasveld komen te staan en vormen hiermee een fraai element in deze bostuin. Daarnaast is het nieuw opgerichte zwembad als onderdeel van een lange waterlijn uitgekiend in het geheel ingepast. Bij de entree van de woning is de belijning bewust vloeiend gehouden waarbij massaal nieuwe rhodo’s als rhodowal zijn aangeplant. Hiermee sluit de entree passend en fraai aan op de omliggende bossfeer.

via deze link is het artikel uit het blad Tuinen – landelijke stijl te downloaden van deze bostuin